L’AJEC s’articula territorialment a través d’associacions d’institut o facultat i federacions de municipis i universitats. Els grups de treball tenen independència d’actuació i disposen d’òrgans de coordinació nacional que asseguren que tota l’activitat de l’AJEC compta amb el suport dels socis.

CONGRÉS NACIONAL

El Congrés Nacional és el màxim òrgan de decisió de l’AJEC. Es convoca cada dos anys i hi estan representades totes les associacions i federacions de l’entitat. Els delegats del Congrés han de ratificar la gestió del Secretariat anterior i les directrius del Pla de Treball, així com escollir els membres dels òrgans de representació i control de l’entitat: el Secretariat Nacional, la Comissió de Garanties Estatutàries, la Comissió de Control Financer i la Mesa del Consell de Federacions.

CONSELL NACIONAL

És el màxim òrgan de decisió entre congressos, on es troben representades totes les federacions de forma paritària. Es convoca semestralment i en surten les comissions d’universitats, instituts i Formació Professional.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies