Beques 2018-2019 Beques 2018-2019

Saps quines beques són les que has de sol·licitar per aquest curs 2018-2019?

 

Beques i ajuts per alumnes amb necessitat específica de recolzament educativa

La sol·licitud està oberta del 15 d’agost al 27 de setembre. Són ajudes i subsidis per l’alumnat amb discapacitats o trastorns greus de conducta o bé ajudes i suport educatiu associats a altes capacitats.

Accés a la sol·licitud

 

Beques i ajuts a alumnes de nivells postobligatoris

El Ministeri posa a disposició dels i les alumnes de Batxillerat i Formació Professional diferents tipus de beques, subjectes a requisits generals, acadèmics i econòmics.

Aquestes beques es divideixen en tres tipus, la beca general, la beca de quantitat fixa associada a la residencia del i la estudiant durant el curs escolar i, per últim, la beca de quantitat fixa associada a la renda del i la estudiant.

La quantitat de diners donada per a cada beca és de 200 €, 1500 € i 1500 € respectivament. Aquestes quantitats estan subjectes als següents requisits generals, acadèmics i econòmics.

La sol·licitud es troba oberta des del 17 d’agost fins l’1 d’octubre al web de Ministeri d’Educació. D’aquesta forma, les components de beca que poden correspondre al sol·licitant quedaran determinats pel llindar sota el qual quedi la renda de la unitat familiar:

  •         Per sota del llindar 3: Beca bàsica.
  •         Per sota del llindar 2: Beca bàsica, quantia fixa lligada a la residència i quantia variable.
  •         Per sota del llindar 1: Quantia fixa lligada a la residència, quantia fixa lligada a la renda i quantia variable.

Accés a la sol·licitud

 

Beques i ajuts a alumnes de nivells postobligatoris

Aquesta beca es pot sol·licitar del 17 d’agost fins el 15 d’octubre al web del Ministeri d’Educació. Està dirigida als i les alumnes que estudiïn nivells postobligatoris.

La beca disposa de dues parts:

  • Quantia fixa: cobreix el preu total de la matrícula
  • Quantia variable: es calcula amb una fórmula que té en compte la renda i la nota mitjana de cada alumne. Aquest curs, com a novetat, amb 5.00 punts ja pots optar a la beca. A més, els i les alumnes que tinguin més 8.00 punts de mitjana podrán optar a obtenir algun benefici més.

Accés a la sol·licitud

 

Beca Equitat

Aquesta beca de l’AGAUR va dirigida als i les estudiants de graus universitaris públics i centres adscrits com ara l’INEFC, l’ISCP i l’EEI. La sol·licitud es pot fer des del 5 de juliol fins el 15 d’octubre. 

Accés a la sol·licitud

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies