L’entitat ha fet públic un manifest en contra de l’actuació d’Israel La matinada del diumenge 30 al dilluns 31 de maig tingué lloc en...

L’entitat ha fet públic un manifest en contra de l’actuació d’Israel


La matinada del diumenge 30 al dilluns 31 de maig tingué lloc en aigües internacionals un nou crim sense precedents a càrrec de l’Estat d’Israel. L’exèrcit israelià ha disparat contra “La Flota de la Llibertat”, formada per sis embarcacions amb 700 passatgers i 10.000 tones d’ajuda humanitària que pretenia dirigir-se a la Franja de Gaza, territori bloquejat per Israel des de fa anys. Durant l’atac han mort, segons les diferents fonts, entre 10 i 19 cooperants de les embarcacions.

Aquesta actuació és la darrera mostra de la brutalitat d’Israel, estat que s’empara sempre en les seves aliances amb les potències mundials per no complir amb el dret internacional. Aquest atac produït en aigües internacionals, contra cooperants d’arreu del món que pretenien aportar recursos humanitaris a la Franja de Gaza (entre els quals hi havia materials per a la construcció, aliments i altres productes de primera necessitat), reclama una mostra de valentia per part de tota la comunitat internacional que no s’està produint. La situació de bloqueig que viu la Franja de Gaza, entre les greus conseqüències que comporta, condemna a milers de joves i estudiants que hi viuen a veure truncat el seu futur i les seves oportunitats de millora. Per aquests motius, des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) volem exigir a la comunitat internacional valentia i duresa contra l’Estat d’Israel, amb les pertinents i severes sancions per l’atac perpetrat contra la solidaritat que deixa sense oportunitats a la població civil de la Franja de Gaza.

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies