L’Ajec amenaça amb “mesures més contundents” si el Ministeri d’Educació no rectifica la normativa L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha tornat a...

L’Ajec amenaça amb “mesures més contundents” si el Ministeri d’Educació no rectifica la normativa

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha tornat a demanar aquest matí al Ministeri d’Educació que paralitzi la reforma de l’accés a la universitat que manté una única via per als estudiants de CFGS i batxillerat. A la roda de premsa d’aquest matí, el sindicat ha instat al Govern espanyol a tornar al sistema de quotes vigent fins el curs passat de manera provisional i a començar un debat acadèmic sobre les vies d’accés a que garanteixi la igualtat de tots els estudiants i que sigui coherent amb el currículum de cada via.

“Si el Ministeri no rectifica haurem de prendre mesures més contundents per defensar els drets dels estudiants”, ha assegurat Andreu Espínola, secretari general de l’entitat, que no descarta la convocatòria d’una manifestació en contra de la reforma. “No permetrem un any més de problemes en l’accés a la Universitat”, ha afegit, referint-se als 6.000 estudiants catalans que es calcula que han quedat afectats pels errors de la normativa. L’Ajec s’ha reunit aquesta setmana amb els responsables d’universitats de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació, i els portaveus dels partits polítics al Congrés dels Diputats per demanar que es torni al sistema de quotes temporalment.

 

 

 

 

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies