L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha avalat 125 candidatures d’estudiants al consell escolar. Quan falten quatre dies perquè finalitzin les votacions, l’AJEC...

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha avalat 125 candidatures d’estudiants al consell escolar. Quan falten quatre dies perquè finalitzin les votacions, l’AJEC ha presentat la llista de candidats més gran de tots els sindicats estudiantils amb representació a Catalunya. Barcelona, Lleida, Tarragona, Reus, L’Hospitalet del Llobregat i Sabadell són algunes de les poblacions que més candidats concentren.

D’aquesta manera finalitza la primera fase de la campanya “Ajeca’t al consell escolar” que des de mitjans d’octubre ha tingut com a missió principal explicar el funcionament dels consells escolars i fomentar la participació dels estudiants. Després de les votacions, l’Ajec continuarà la seva campanya amb un conjunt de formacions per als conselleres electes i la renovació de la xarxa de consellers escolars del sindicat.
El secretari d’organització de l’AJEC, Jonatan Márquez, ha valorat molt positivament el resultat de la campanya d’adhesions i considera que és “una bona manera de desmentir el tòpic que diu que els joves estan desmobilitzats”.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies