L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) vol manifestar el suport al model d’immersió lingüística que ha funcionat al nostre país durant els darrers...

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) vol manifestar el suport al model d’immersió lingüística que ha funcionat al nostre país durant els darrers trenta anys. La immersió lingüística al sistema educatiu ha garantit no només la supervivència del català, sinó que ha funcionat com una eina d’integració i cohesió social. Altres models, com els vigents a Euskadi o el País Valencià han demostrat no ser útils per l’ús i coneixement de les dues llengües i, a més a més, han situat la qüestió lingüística com un eix de fractura social i política.

Davant la sentència del Tribunal Suprem, l’AJEC insta les institucions catalanes a fer els passos necessaris per garantir que el model d’immersió segueixi funcionant amb total normalitat a les escoles i instituts del nostre país. De la mateixa manera, durant les properes setmanes l’entitat contactarà amb la resta d’organitzacions de la comunitat educativa per adoptar una posició conjunta.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies