L’AJEC vota a favor de la supressió de les taxes per serveis informàtics i el manteniment del calendari d’avaluacions dels estudiants de primer i...

L’AJEC vota a favor de la supressió de les taxes per serveis informàtics i el manteniment del calendari d’avaluacions dels estudiants de primer i segon cicle

 

El Claustre de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va aprovar el passat dijous el manteniment de la segona convocatòria, la setmana blanca i la setmana intersemestral per als estudis de diplomatura i llicenciatura, actualment en extinció. La plataforma EPICA, formada per membres de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) i estudiants independents, va votar a favor de la proposta.

La supressió de les taxes per serveis informàtics que els estudiants paguen anualment i la supervisió dels salaris dels alts directius de la universitat, que reben al voltant de 120.000 € anuals, van ser altres de les propostes que es van tirar endavant amb el suport dels vint claustrals d’EPICA.

Els representants de l’AJEC han fet un balanç positiu del primer claustre després de les eleccions del passat 24 de novembre tot i que consideren necessari continuar reivindicant que aquest es convoqui amb més freqüència per poder abordar totes les problemàtiques que van sorgint en el dia a dia de la universitat. D’altra banda, l’AJEC ha assegurat que les seves funcions, i en extensió les de la plataforma EPICA, no es limitaran a la participació en els òrgans de govern sinó que continuaran molt presents en el dia a dia del campus.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies