La nova selectivitat i les beques universitàries són els punts més destacats de l’ordre del dia Quatre representants del Secretariat Nacional de l’Associació de...

La nova selectivitat i les beques universitàries són els punts més destacats de l’ordre del dia

Quatre representants del Secretariat Nacional de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) es reuniran el proper dimarts 25 de gener amb el ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, per tractar els canvis a l’accés a la universitat que han comportat la convocatòria d’una manifestació per part d’aquest sindicat pel proper 16 de febrer. La concreció del nou sistema de beques adaptat a les necessitats dels estudis de Grau serà un altre dels punts destacats. L’Ajec presentarà a Gabilondo el seu informe de beques anual que el proper mes farà públic als mitjans de comunicació

El sindicat majoritari als instituts de Catalunya aprofitarà la trobada per donar suport a la proposta del Ministeri de prohibir que es subvencionin les escoles que segreguin per sexes. Petició que aquesta entitat ha fet des del procés de debat de la Llei d’Educació de Catalunya quan va publicar un spot amb representants de la cultura i la societat civil catalana com Raimon, Gemma Lienas, Gerard Quintana, Biel Duran o José Ma. Álvarez, entre d’altres.

 

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies