Gabilondo es mostra obert a continuar el diàleg però el sindicat ho considera insuficient i demana una resposta immediata El ministre d’Educació, Ángel Gabilondo,...

Gabilondo es mostra obert a continuar el diàleg però el sindicat ho considera insuficient i demana una resposta immediata

El ministre d’Educació, Ángel Gabilondo, es va mostrar disposat a examinar detingudament els problemes que pot comportar el nou model d’accés a la universitat i continuar el diàleg amb l’Ajec per tal d’arribar a un acord durant la reunió que va mantenir ahir amb el sindicat a la seu del Ministeri d’Educació. Malgrat això, el sindicat considera que a pocs mesos de la selectivitat és imprescindible que el govern actuï amb la màxima celeritat i ofereixi una alternativa que asseguri la igualtat de condicions dels estudiants de batxillerat i cicles formatius.

El Ministeri d’Educació continua oposant-se a tornar al sistema de quotes vigent fins el curs 2009 però va obrir la porta a negociar amb els estudiants quina serà la resposta que donarà en el cas en què es produeixin greuges per estudiants de batxillerat o de cicles formatius com va succeir el curs passat.

L’Ajec va decidir ahir mantenir la convocatòria de concentració pel proper dia 16 de febrer a Plaça Sant Jaume i ha habilitat un espai d’informació a la seva pàgina web per a tots els estudiants de batxillerat i cicles formatius (www.ajec.cat/selectivitat).

 

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies