El sindicat s’oposa totalment a la subvenció amb diners públics del Col·legi Xaloc i considera que la segregació per motius de sexe atempta amb...

El sindicat s’oposa totalment a la subvenció amb diners públics del Col·legi Xaloc i considera que la segregació per motius de sexe atempta amb el principi de no discriminació

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) vol manifestar el seu descontent amb la decisió de la Conselleria d’Ensenyament d’ampliar el concert al Col·legi Xaloc (DOGC núm.5811, de 26 de gener 2011). Mentre es retallen les partides pressupostàries per les escoles públiques, la Conselleria d’Ensenyament augmenta el concert d’aquest centre privat d’elit vinculat a l’Opus Dei . L’AJEC considera que les primeres accions de la Consellera Rigau mostren una política que vol invertir poc en educació i que dona suport a les tesis educatives arcaiques de l’Opus Dei que aposten per la segregació per sexe a les aules.

Per l’AJEC, la escolarització mixta, no només té una funció socialitzadora sinó que queda avalada per múltiples informes d’experts tals com Equally prepared for life? (OCDE 2009), estudis que posen en qüestió el model discriminatori de la segregació.

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies