Dues setmanes després de les mobilitzacions continua el silenci de l’administració El passat 16 de febrer es va produir una jornada de vaga i...

Dues setmanes després de les mobilitzacions continua el silenci de l’administració

El passat 16 de febrer es va produir una jornada de vaga i mobilització a Catalunya per protestar contra la reforma de la normativa d’accés a la universitat prevista per aquest curs. Tot i l’èxit de la convocatòria promoguda per l’AJEC que va congregar més de 3.000 estudiants a tot Catalunya, el Ministeri d’Educació encara no s’ha pronunciat al respecte.

Per aquest motiu des de l’AJEC s’ha enviat una notificació amb les demandes dels estudiants catalans al ministre Ángel Gabilondo per demanar-li una resposta i una rectificació de la normativa. A la espera de reprendre els contactes, l’AJEC continua treballant per canviar una normativa que considera injusta. En aquesta línia s’ha convocat una assemblea d’estudiants el dia 4 de març a la seu de l’entitat per consensuar les futures accions amb els estudiants de batxillerat i cicles formatius.

Mes informació: http://www.ajec.cat/manifestacio.php

 

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies