L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya participarà en la manifestació convocada pel proper 14 d’abril a Barcelona per UGT i CCOO en contra de...

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya participarà en la manifestació convocada pel proper 14 d’abril a Barcelona per UGT i CCOO en contra de les retallades als serveis públics iniciades pel govern de la Generalitat. Tot i que som conscients de les dificultats econòmiques que pateix el país, considerem que la crisi no pot servir de coartada per iniciar unes reformes que pretenen aprimar al màxim l’estat del benestar.

L’incompliment del programa electoral de CiU pel que fa a la educació pública, la sanitat i la cultura fa necessària aquesta mobilització per tal d’aconseguir la rectificació d’un govern que només compleix les promeses de reduir els impostos dels més rics. D’igual manera demanem a l’executiu central que compleixi amb els seus compromisos pel que fa al finançament de la Generalitat per tal de no donar excuses al govern per continuar fent unes retallades marcadament ideològiques.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies