Aquest mati l’AJEC conjuntament amb els sindicats majoritaris, les associacions de pares i els MRP hem presentat en roda de premsa una declaració unitària...

Aquest mati l’AJEC conjuntament amb els sindicats majoritaris, les associacions de pares i els MRP hem presentat en roda de premsa una declaració unitària contra de les retallades en ensenyament del govern d’Artur Mas. L’educació ha d’esdevenir un sector estratègic per sortir de l’actual crisis econòmica i les retallades plantejades per la Generalitat, lluny de perseguir aquest objectiu, provocaran un deteriorament de la educació pública. Per això fem una crida a tota la ciutadania i la societat civil del nostre país a adherir-se i implicar-se en la defensa de l’educació pública.

Declaració unitària: EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ I DELS SERVEIS PÚBLICS ATUREM LES RETALLADES https://docs.google.com/document/d/101azt0JugnncaygiAlgetFJUN9agoRzlp-No6fg260k/edit?hl=ja&authkey=CMHg_ZwP&pli=1

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies