El Ministeri d’Educació ha modificat a través de l’ordre EDU/1247/2011 del 12 de maig les condicions de la selectivitat. Tal i com va succeir...

El Ministeri d’Educació ha modificat a través de l’ordre EDU/1247/2011 del 12 de maig les condicions de la selectivitat. Tal i com va succeir l’any passat, aquesta modificació permetrà que els estudiants de batxillerat que cursen les modalitats de Ciències Socials puguin accedir sense problemes a les carreres de Psicologia, Teràpia Ocupacional, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport puguin entrar des de qualsevol modalitat de batxillerat.

El ministeri reconeix, tal i com va fer l’any passat, que les condicions establertes en l’ordre EDU/268/2010 perjudicava a nombrosos alumnes. Tot i aquesta modificació, a diferència de l’any passat, les assignatures incloses en les noves ponderacions nomes puntuaran a 0.1. http://www.gencat.cat/economia/ur/doc/doc_18949896_1.pdf

Des de l’AJEC volem expressar la nostra sorpresa davant l’activitat d’un Ministeri que ha necessitat un any per aplicar la mateixa reforma que va regir l’accés a la universitat de l’any passat. Aquesta actuació demostra la manca de planificació d’un Ministeri que ha provocat que molts alumnes hagin hagut de fer un canvi d’assignatures enguany per adaptar-se a l’ordre EDU/268/2010, havent de pagar en molts casos acadèmies per tal d’examinar-se d’assignatures que no corresponen a la modalitat del seu batxillerat.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies