L’AJEC participarà aquesta tarda en la manifestació en protesta per la reforma constitucional sota el lema: “Contra la reforma, jo vull votar”. La reforma...

L’AJEC participarà aquesta tarda en la manifestació en protesta per la reforma constitucional sota el lema: “Contra la reforma, jo vull votar”. La reforma perpetrada pels dos principals partits polítics del estat, sense consultar a la ciutadania i a cuita corrents suposa un atac al estat de dret democràtic i social. La limitació del dèficit públic introduïda a la constitució limitaria la política econòmica dels futurs governs del estat i pot impedir el ajust dels cicles econòmics del capitalisme. Aquesta reforma es d’una marcada tendència ideològica i impedeix fer polítiques keynesianes, base de la ideologia política socialdemòcrata i una de les principals eines de creació del estat del benestar. En uns moments en els que les ideologies neoliberals ens han conduit a la pitjor crisis des dels anys trenta del segle passat i el descrèdit de la política és una realitat, creiem indispensable que els dos principals partits del estat consultin al menys a la població abans de modificar la fins ara sacrosanta constitució espanyola.

Dia: 6 de setembre Lloc: Plaça Urquinaona/Via Laietana Hora: 18.30h

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies