La AJEC va representar als estudiants en la delegació catalana   Més de 70.000 es van manifestar dissabte a Madrid en la primera manifestació...

 La AJEC va representar als estudiants en la delegació catalana

 

Més de 70.000 es van manifestar dissabte a Madrid en la primera manifestació estatal en contra de les retallades en educació. La protesta, convocada pels principals sindicats d’ensenyament, va marxar des de la glorieta d’Atocha fins a la plaça Jacinto Benavente sota el lema: “Contra los recortes. En defensa de la educación pública”. Un cop a la plaça, la actriu Pastora Vega va llegir un manifest contra les retallades.

Uns 200 autobusos van arribar a Madrid de tot l’estat per participar en la protesta. L’AJEC va representar als estudiants catalans en una delegació catalana propera al centenar de participants. A més de la representació estatal, la protesta va comptar amb la participació dels principals sindicats de Portugal, Itàlia, Regne Unit, Grècia i Irlanda així com amb una delegació de la Internacional de l’educació, organització que representa a 348 sindicats de 166 països.

D’altra banda, aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat de Ciutadella (Menorca) la XIII trobada del Triangle Jove, l’espai de col•laboració del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Una delegació de l’AJEC ha participat en aquest encontre que enguany s’ha centrat en les TIC.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies