L’AJEC participarà a la manifestació del proper 15-O en protesta contra les retallades del serveis públics que estem patint. En la manifestació participaran les...

L’AJEC participarà a la manifestació del proper 15-O en protesta contra les retallades del serveis públics que estem patint. En la manifestació participaran les plataformes Prou Retallades i Plataforma en Defensa de la Universitat Pública, dues iniciatives de les que l’AJEC forma part. Després de la manifestació del passat divendres amb motiu de l’inici del curs de la UPC, de tallar la Diagonal i de participar en l’assemblea universitària del passat dissabte, l’AJEC fa una crida als seus associats perquè participin a la manifestació d’aquest 15 d’octubre.

El lloc de trobada de l’AJEC serà les escales del Banc Espanya a les 16.30h, a Plaça Catalunya. Ara es l’hora de sortir al carrer i de passar de la indignació a l’acció.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies