Els sindicats convoquen mobilitzacions a les capitals catalanes per fer front a les darreres mesures anunciades pel govern d’Artur Mas Els sindicats han convocat...

Els sindicats convoquen mobilitzacions a les capitals catalanes per fer front a les darreres mesures anunciades pel govern d’Artur Mas

Els sindicats han convocat pel proper dimecres dia 14 de desembre una concentració contra les retallades al sector públic anunciades per Artur Mas, entre les que destaquen la revisió de la plantilla d’interins i la no convocatòria d’oposicions l’any vinent. Sota el lema “NO a les retallades! SÍ als serveis públics!”els sindicats catalans han convocat concentracions a les quatre capitals catalanes.

Després d’un any de govern, l’executiu d’Artur Mas continua la seva política de retallades a les despeses socials mentre seguim esperant mesures fiscals que reparteixin l’esforç per sortir de la crisis entre tota la població. Unes polítiques de retallades que el propi govern de la Generalitat ha reconegut que empitjoren el problema del atur a Catalunya, que continua pujant mes rere mes. Sota la excusa de la crisis, el govern lliberal d’Artur Mas està aplicant mesures estructurals per una situació conjuntural que amenacen amb destruir la qualitat dels nostres serveis públics.

Per això des de l’AJEC demanem a tothom que participi en aquestes concentracions contra unes polítiques lliberals que no ajuden en res a reactivar l’economia i per defensar els llocs de treball de la funció pública.

Barcelona – Plaça Sant Jaume, 17.30h
Girona – Plaça Pompeu Fabra, 17.30h
Lleida – Plaça Ricard Vinyes, 18h
Tarragona – Plaça Imperial Tàrraco, 18.30h

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies