El Fòrum Social de Catalunya i la Plataforma Prou Retallades convoquem a la ciutadania a manifestar-se contra els pressupostos de la Generalitat pel 2012...

El Fòrum Social de Catalunya i la Plataforma Prou Retallades convoquem a la ciutadania a manifestar-se contra els pressupostos de la Generalitat pel 2012

El Fòrum Social de Catalunya i la Plataforma Prou Retallades hem convocat una manifestació el proper 28 de gener sota el lema “No a la dictadura financera. Aturem les retallades!” per protestar contra uns pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l’any 2012 que només agreujaran la crisis econòmica. L’AJEC i la resta d’entitats que formem Prou Retallades considerem que les polítiques del primer any de govern Mas han provocat un estancament econòmic, més atur i han centrat les retallades sobre les classes populars amb la demagògia liberal de que hem estirat més el braç que la màniga.

Qui ha estirat més el braç que la màniga? Els estudiants que reben unes beques insuficients com reconeix una entitat tant d’esquerres com la OCDE? Els treballadors que cobren menys de 700€ a qui han allargat les jornades laborals? Els professors, metges o personal sanitari que veuen com han de fer la mateixa feina amb menys recursos i uns sous molt inferiors a la mitjana de la UE-15? A les retallades del 2011 hem de sumar ara l’impost sobre la malaltia, el desproporcionat augment del transport públic, la privatització encoberta de l’ICS o la supressió dels ajuts al lloguer entre d’altres mesures mentre es neguen a recuperar l’impost de successions, no s’atreveixen a crear un impost per les transaccions financeres o mantenen directius de TMB amb sous desorbitats.

Pel govern CiU/PP, la crisis que la paguin els de sempre. Per tot això fem una crida a tots els nostres associats i a tota la ciutadania de Catalunya a participar a les manifestacions convocades a diverses ciutats catalanes el proper 28 de gener per aturar les polítiques d’un govern a qui li preocupa més acontentar els mercats financers que els centenars de milers d’aturats o la pèrdua de poder adquisitiu de la població catalana. Contra les agressions a l’Estat del Benestar, continuem en acció! Els nostres drets no es toquen! Prou retallades!

Barcelona
Hora: 17.00
Lloc: Plaça Catalunya

Tarragona
Hora:17.30
Lloc: Estàtua dels Despullats

Girona
Hora: 12.00
Lloc: Plaça de la Independència

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies