Alguns estudiants denuncien casos d’instituts que impedeixen el seu dret a reunió, manifestació i no assistència col·lectiva a classe A l’atenció dels delegats, representants...

Alguns estudiants denuncien casos d’instituts que impedeixen el seu dret a reunió, manifestació i no assistència col·lectiva a classe

A l’atenció dels delegats, representants dels alumnes al consell escolar i tots els estudiants del centre:

Aquest dijous, 29 de març, hi ha convocada una convocatoria de Vaga General a tota tot l’Estat i en tots els sectors. La convocatòria de Vaga General es tracta d’un fet extraòrdinari que va més enllà de qualsevol convocatòria exclusiva d’estudiants o d’algun sector en concret.

El 29 de març és VAGA GENERAL, no una convocatòria d’estudiants. Per tant, tant els profesors, com el personal d’administració com els estudiants estan cridats a paralitzar la seva activitat habitual: deixar buides les aules i sortir al carrer.

Per tot això, us animem a participar i a exercir el vostre dret a vaga. L’objectiu és paralitzar totalment les classes: de 1r de la ESO fins els cursos de batxillerat i formacio professional, fent que el màxim número d’estudiants i professors facin la vaga.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies