L’AJEC convoca a tots els estudiants d’instituts i universitats i fa una crida a secundar la vaga Els sindicats CCOO i UGT han convocat...

L’AJEC convoca a tots els estudiants d’instituts i universitats i fa una crida a secundar la vaga

Els sindicats CCOO i UGT han convocat una vaga general pel proper 29 de març en protesta contra la reforma laboral i el desmantellament de l’estat del benestar que s’està duent a terme des de les diferents administracions. L’AJEC dona un suport absolut a aquesta convocatòria i fa una crida a tots els estudiants de secundària, batxillerat i universitats a secundar la vaga, a col·laborar en el possible perquè sigui un èxit i a participar en la manifestació convocada pel mateix dia.

Des de l’inici de la crisi financera l’any 2008, hem anat veient com la població pagava els excessos de la banca amb reduccions de sous, acomiadaments i retallades en els serveis públics mentre la classe política practicava la genuflexió davant les elits econòmiques a canvi de seients en els consells directius de les empreses del IBEX 35 un cop acabada la seva tasca de govern. L’últim atemptat contra els treballadors és la reforma laboral del segle XIX anunciada pel govern central i que afecta directament als estudiants d’aquest país com a futurs treballadors.

Lluny queden les crítiques del PP a l’anterior e injusta reforma laboral del PSOE. Aquesta nova reforma abarateix encara més l’acomiadament, permet al empresari rebaixar el sou del treballador, modificar l’horari o l’emplaçament del seu lloc de feina unilateralment i obre la porta a l’acomiadament per baixa encara que estigui justificada entre d’altres aberracions. Curiosament el PP va assegurar en campanya que no abaratiria l’acomiadament.

Ens hem manifestat, hem cridat i hem acampat i totes les reformes adoptades pels diferents governs han estat encarades a fer pagar aquesta crisis als treballadors mentre seguim esperant una reforma fiscal progressiva i un repartiment de la riquesa més just. Ja n’hi ha prou! El 29 de març hem de paralitzar el país perquè volem seguir sent ciutadans i no convertir-nos en súbdits.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies