Més de 50.000 estudiants prenen els carrers de Barcelona per demanar una universitat pública i de qualitat Els estudiants catalans vam sortir ahir el...

Més de 50.000 estudiants prenen els carrers de Barcelona per demanar una universitat pública i de qualitat

Els estudiants catalans vam sortir ahir el carrer per protestar contra les retallades pressupostàries a les universitats públiques catalanes, la pujada de taxes i la no renovació de contractes de personal docent i administratiu que malmeten la qualitat de l’educació superior del nostre país. Les manifestacions d’arreu de Catalunya van congregar a estudiants universitaris, de batxillerat, i personal docent i administratiu que van marxar arreu del territori en un ambient festiu i sense incidents.

Des de l’AJEC volem mostrar el nostre rebuig als incidents violents succeïts al finalitzar la manifestació de Barcelona i lamentem que els mitjans de comunicació hagin donat més protagonisme als actes aïllats d’una minoria que als motius de la protesta.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies