Després de set anys d’ocupar el càrrec de rector, Josep Joan Moreso ha demostrat ser un mal gestor i un home poc transparent i...

Després de set anys d’ocupar el càrrec de rector, Josep Joan Moreso ha demostrat ser un mal gestor i un home poc transparent i gens conciliador amb les reivindicacions dels estudiants. Els últims tres anys de mandat, després de la ser l’únic candidat a les darreres eleccions a rector, el senyor Moreso s’ha vist sobrepassat per la situació de crisi econòmica que pateixen les universitats públiques del país i s’ha mostrat incapaç de donar resposta a les reclamacions dels estudiants.

Tenim moltes evidències de mala gestió i d’altres actuacions intolerables per part del rectorat de la UPF: acomiadament de 300 professors associats; serveis espatllats i obsolets que no són substituïts per uns de nous; classes massificades; reduccions dels sous dels professors associats en més d’un 50%; l’existència de vincles entre la Universitat i empreses inversores en material bèl·lic; l’entrada al campus de la Ciutadella, de manera permanent, d’una oficina del Banc Santander, convertint a la Universitat Pompeu Fabra en un apèndix de les empreses privades.

La darrera mostra d’incompetència per part de l’equip de govern de la UPF és la despesa de 6.305 euros del pressupost de la Universitat en una nit a l’hotel La Mola (Terrassa) i un sopar L’Obac, restaurant dirigit per l’Artur Martínez (guanyador d’una estrella Michelin). Encarà esperem les disculpes per aquest fet per part d’un rector que te la barra de dir que no te cap lloc on reunir-se amb el seu equip (potser la UPF?). Per tot això, l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) reivindica la dimissió de l’actual rector de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Joan Moreso.

La UPF porta anys intentant destacar com una universitat pública de qualitat, i ho està aconseguint en l’àmbit acadèmic. Però a nosaltres, els estudiants, que hem patit una enorme pujada de taxes (i ens espera una altra), ens escandalitza veure la facilitat amb la que es gasta el pressupost universitari. Perquè aquestes accions allunyen la direcció de la universitat de tots els seus usuaris: els estudiants i la realitat que aquests viuen

AJEC-UPF

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies