Som el sindicat amb més representació a Ciències Polítiques i a Ciències Econòmiques i Empresarials Ahir es van celebrar eleccions a la Universitat Pompeu...

Som el sindicat amb més representació a Ciències Polítiques i a Ciències Econòmiques i Empresarials

Ahir es van celebrar eleccions a la Universitat Pompeu Fabra per renovar tot els membres del claustre. L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) hem aconseguit un total d’onze claustrals, augmentant així la nostra representació en el claustre respecte a les anteriors eleccions.

A la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, l’AJEC ha aconseguit ser el sindicat amb més representació amb un total de set claustrals. També som el sindicat amb més representació a la Facultat de Ciències Polítiques, on s’han aconseguit dos claustrals. Els dos claustrals electes restants han estat escollits a la Facultat de Dret.

Segons el resultats, hem aconseguit ser el principal referent estudiantil d’esquerres a la UPF. Agraïm a tots els estudiants el vostre suport al mateix temps que us animem a formar part de tota l’activitat i de la nostra entitat. La lluita per la universitat pública continua!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies