#PrimaveraValenciana, reforma laboral i retallades són alguns dels temes de la Trobada d’enguany El programa de la Trobada d’Estudiants 2012 s’ha tancat amb la...

#PrimaveraValenciana, reforma laboral i retallades són alguns dels temes de la Trobada d’enguany

El programa de la Trobada d’Estudiants 2012 s’ha tancat amb la confirmació de dos polítics de formacions progressistes catalanes. Montserrat Tura, diputada al Parlament, i Joan Tardà, diputat al Congrés de Diputats participaran en una tertúlia/debat amb el format del conegut programa de TVE “Tinc una pregunta per a vostè”.

A més de la presencia dels representants de les formacions polítiques d’esquerres amb representació parlamentària, la Trobada d’enguany tractarà temes d’actualitat com la primavera valenciana, amb el president de FAAVEM (Federació Valencia d’Estudiants), Alberto Ordoñez, o la destrucció dels serveis públics, amb Antoni Barbarà, secretari de DEMPEUS per la salut pública, i Carme Martínez, directora del CEIP Badalona.

La presidenta de la federació de pares FAPAC, Imma Fuyà, ens explicarà el repte que suposa una Iniciativa Legislativa Popular com la que ha posat en marxa la seva organització. L’objectiu de la ILP és recuperar la sisena hora de primària a les escoles públiques. Dissabte també tractarem en profunditat les conseqüències de la reforma laboral del govern espanyol i les mobilitzacions convocades.

Encara queden places disponibles. Us esperem els propers 17 i 18 de març a Pineda de Mar per tractar tots aquests temes i passar un gran cap de setmana.

Trobareu tota la informació i podeu realitzar la vostra inscripció a la següent pàgina: www.ajec.cat/trobada.php

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies