Sergi Contreras, membre d’Esplac, ha estat escollit President El dissabte va tenir lloc la XXXIV Assemblea del Consell Nacional de la Joventut d Catalunya...

Sergi Contreras, membre d’Esplac, ha estat escollit President

El dissabte va tenir lloc la XXXIV Assemblea del Consell Nacional de la Joventut d Catalunya (CNJC) al barri del Guinardó de la ciutat de Barcelona. A l’Assemblea es va aprovar per unanimitat la gestió del Secretariat sortint i es van aprovar les línies generals a seguir per part del nou Secretariat.

Durant l’Assemblea també es van aprovar diverses resolucions. Entre aquestes destaquen la que insta al govern català a demanar la retirada de la refoma laboral, la que pretén obrir el Consell de l’Estudiant de Catalunya (CEUCAT) a la participació dels sindicats estudiantils, la que denúncia l’enduriment de les condicions per accedir a subvencions de l’AGAUR, la que demana uns mitjans públics de comunicació neutrals i la que advoca per introduir canvis i millores que aprofundeixin el sistema democràtic.

Gran part del Secretariat es va acomiadar dissabte de les seves responsabilitats: en Benjamí Aguilar (Minyons), Aina Vidal (Acció Jove de CCOO), David Gútierrez (JSC), Clara Giberga (SCI), Mònica Vázquez (JEF) i en Carles Benguerel (Consell Sant Feliu). Tots ells amb una gran tasca realitzada al capdavant del Consell durant els darrers dos anys.

L’Assemblea també va escollir el nou secretariat que estarà format per en Sergi Contreras (Esplac), Víctor Albert (AJEC), Magí Dalmau (Consell Sabadell), Arseni Armengou (JERC), Afra Blanco (Avalot), Helena Zamorano (Consell St. Feliu), Lorena Vicioso (Joves d’Euia), Andreia Moreira (Rai) i Núria Ramón (Dona). El nou equip haurà de desenvolupar unes línies que prioritzen la interlocució política amb la Generalitat per tal de defensar i millorar les condicions de vida de les persones joves en un context molt complicat.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies