El proper 12 de maig es celebrarà el Congrés Nacional de l’AJEC on es valorarà la gestió del actual Secretariat i s’haurà d’aprovar les...

El proper 12 de maig es celebrarà el Congrés Nacional de l’AJEC on es valorarà la gestió del actual Secretariat i s’haurà d’aprovar les directrius del pla de treball pels propers dos anys. Enguany el Congrés es celebrarà a la ciutat de Barcelona, a la Sala Brigades Internacionals de la seu de Rambla de Santa Mònica de la UGT de Catalunya.

El Congrés d’aquest any és especial per la situació de l’educació pública al nostre país i perquè suposa el comiat del secretariat actual liderat per l’Andreu Espínola i la elecció d’un nou Secretari General i del seu equip pels propers dos anys.

L’acte públic de cloenda serà a les 19 hores, on es donaran a conèixer els resultats de les votacions i escoltarem les valoracions del Secretari General sortint, Andreu Espínola, i el nou Secretari General que escullin els delegats.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies