El ministre d’Educació Cultura i Esport espanyol, Jose Ignacio Wert, ha presentat avui a les Comunitats autònomes les noves retallades en educació: augmentar un...

El ministre d’Educació Cultura i Esport espanyol, Jose Ignacio Wert, ha presentat avui a les Comunitats autònomes les noves retallades en educació: augmentar un 20% el nombre d’alumnes per aula, augmentar les hores lectives del professorat, no cobrir les baixes inferiors a dues setmanes, deixar que cada centre pugui oferir només batxillerat de ciències o lletres, suspendre els nous mòduls de FP de 2.000 hores i congelar o reduir els complements retributius als professors.

D’aquesta manera el tertulià d’Intereconomia pretén aconseguir retallar 3.000 milions d’euros que s’han de sumar als 3.400 milions ja retallats fins ara. Es evident que aquestes mesures suposaran un empitjorament de la qualitat de les nostres escoles i instituts però com anem comprovant dia a dia, els governs de CiU i PP consideren l’educació pública una despesa i no una inversió. Serà perquè ells van a escoles privades?

Aquesta es la darrera agressió del PP al nostre estat del benestar mentre continuen indultant a defraudadors i rescatant entitats financeres ruïnoses . Davant aquestes mesures, que es sumen a les retallades de la consellera Rigau a Catalunya, és indispensable que el proper 21 d’abril sortim tots al carrer per defensar una educació pública que sembla que fa nosa a PP i CiU.

Dia: Dissabte 21 d’abril
Hora: 17h
Lloc: Plaça Urquinaona
Convoca: Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies