La federació de la Universitat Pompeu Fabra de l’AJEC i l’Associació pel Plantejament República han desplegat aquest mati una bandera tricolor de 8 metres...

La federació de la Universitat Pompeu Fabra de l’AJEC i l’Associació pel Plantejament República han desplegat aquest mati una bandera tricolor de 8 metres per commemorar el 80º aniversari de la proclamació de la Segona República. La bandera republicana i el lema “Visca la República” penjarà durant tot el dia d’avui al Pati Jaume I del Campus de la Ciutadella de la UPF.

La Segona república espanyola va suposar un moment d’aposta per l’educació pública i universal que es va veure truncat pel cop d’estat militar de 1936. Després de recuperar la democràcia i haver reformat el sistema educatiu espanyol i català, ara es un bon moment per recordar el passat d’una república compromesa amb l’educació pública en un marc de retallades a instituts i universitats promogudes per l’actual govern de la generalitat. Recuperem l’esperit republicà i en defensa d’una educació pública de qualitat: Visca la República!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies