L’èxit de la UB converteix a l’AJEC en el primer sindicat d’estudiants de Catalunya després de la recent victòria a la URV i la...

L’èxit de la UB converteix a l’AJEC en el primer sindicat d’estudiants de Catalunya després de la recent victòria a la URV i la segona posició a la UPF.

Ahir es van celebrar les eleccions d’estudiants a la Universitat de Barcelona marcades per un augment significatiu de la participació dels estudiants a la majoria de les facultats. L’AJEC ha guanyat les eleccions amb 18 claustrals i aconsegueix una gran distància amb la segona força.

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha esdevingut el sindicat amb més representació en el claustre, amb victòries a diferents facultats de la universitat com Pedagogia, Química, Matemàtiques i Psicologia. També s’han millorat molt els resultats a Dret i a Geografia i Història, quedant a només 3 vots de la victòria. La resta de claustrals són d’Economia i Empresa, Formació del Professorat, Física i Biblioteconomia.

L’AJEC també ha aconseguit uns bons resultats a les eleccions a Juntes de Centre i Consells d’Estudis de tota la UB amb victòries a diverses facultats i consells d’estudis.

Les darreres eleccions donen a l’AJEC més força per lluitar contra la eliminació de les recuperacions, el brutal augment de taxes i per defensar la universitat pública.

Moltes gràcies a tots els estudiants que ens heu fet confiança en aquestes eleccions. La lluita per la universitat pública continua amb el proper 3 de maig, que serà quan mostrem, una vegada més, el nostre rebuig a les actuals polítiques universitàries amb la convocatòria de vaga i manifestació.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies