El proper 26 d’abril es celebren les eleccions d’estudiants a la Universitat de Barcelona. L’AJEC ha presentat candidatures al Claustre a 12 facultats: Biblioteconomia...

El proper 26 d’abril es celebren les eleccions d’estudiants a la Universitat de Barcelona. L’AJEC ha presentat candidatures al Claustre a 12 facultats: Biblioteconomia i documentació, Biologia, Economia i Empresa, Dret, Farmàcia, Física, Formació del Professorat, Geografia i Història, Matemàtiques, Pedagogia, Psicologia i Química.

Pel que fa a la resta d’òrgans de la UB, l’AJEC ha presentat llistes a 8 facultats per les Juntes de Centre i 10 llistes a diferents Consells d’Estudi.

En uns moments en que és estrany el dia que no ens llevem amb un altre anunci de retallades a les nostres universitats, l’AJEC es presenta per impedir l’eliminació de la segona convocatòria, per defensar que no s’augmentin les taxes, lluitar contra les retallades, per defensar la universitat pública i per potenciar l’activisme estudiantil crític.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies