150.000 persones es manifesten a Barcelona per defensar una educació pública i de qualitat. Centenars de milers de professors, alumnes i pares d’alumnes es...

150.000 persones es manifesten a Barcelona per defensar una educació pública i de qualitat.

Centenars de milers de professors, alumnes i pares d’alumnes es van manifestar ahir arreu de tot Catalunya per protestar contra les polítiques de retallades del Ministre Wert i la Consellera Rigau i per defensar una educació pública i de qualitat. La manifestació més multitudinària es va produir a Barcelona on 150.000 persones van marxar des de Pl. Universitat fins a Pla de Palau en una manifestació que va transcórrer sense cap incident.

A Tarragona, Lleida i Girona les manifestacions van congregar a més de 500 persones a cadascuna de les capitals. Pel que fa el seguiment de la vaga, els instituts públics van registrar una aturada del 60% i les universitats van veure paralitzada gairebé tota la seva activitat malgrat els intents d’alguns professors universitaris de paralitzar la vaga posant exàmens o pràctiques obligatòries.

Després de l’èxit d’aquesta jornada de vaga i manifestacions, esperem que tant el govern central com el govern de la Generalitat rectifiquin aquestes polítiques que tenen el rebuig en ple de la comunitat educativa. Mentre això no succeeixi, continuarem lluitant per aconseguir que els governs de Mas i Rajoy escoltin i entenguin que guanyar les eleccions no es un xec en blanc per fer el que vulguin durant quatre anys d’esquenes a la població.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies