Ahir dilluns 18 de juny una delegació de la plataforma Prou Retallades, amb representació d’AJEC, va presentar al parlament una iniciativa popular per fer...

Ahir dilluns 18 de juny una delegació de la plataforma Prou Retallades, amb representació d’AJEC, va presentar al parlament una iniciativa popular per fer una consulta a la ciutadania sobre les polítiques del Govern de la Generalitat que estan afectant greument a la sanitat i l’educació pública. Si la proposta és acceptada per la Mesa del Parlament s’iniciarà la recollida de les 220.000 signatures necessàries per que el Parlament voti si accepta la iniciativa i es formuli una proposta al Govern central per realitzar un referèndum.

La pregunta inclosa a la consulta es la següent: “Creu que l’acció del Govern de Catalunya hauria de donar prioritat a les polítiques de salut, educació i serveis socials, per garantir aquests drets bàsics i complir amb l’Estatut?”.

Ara, CiU i PP, partits que controlen la Mesa del Parlament, poden acceptar la proposta i demostrar que la democràcia es quelcom més que anar a votar cada quatre anys o rebutjar-la i demostrar un cop més la manca de cultura democràtica de la dreta al estat espanyol.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies