L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya fa anys que demana a la Generalitat que no renovi els concerts a les escoles que segreguen als...

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya fa anys que demana a la Generalitat que no renovi els concerts a les escoles que segreguen als alumnes per raó de sexe. Per aquest motiu l’AJEC celebra la sentencia del Tribunal Suprem que secunda a les comunitats autònomes que volen deixar de subvencionar a les escoles que segreguin als alumnes per sexes.

Des de l’AJEC es troba arcaic i intolerable separar a nens i nenes a classe, de manera que insta a la Generalitat de Catalunya que deixi de subvencionar les escoles catalanes que separen als alumnes per sexe, moltes vinculades amb l’Opus Dei, i per tant, deixin de subvencionar amb diners públic un adoctrinament religiós basat en la discriminació.

L’AJEC troba vergonyós que el Govern encara mantingui les subvencions a escoles religioses que separen els seus alumnes segons sexe, mentre l’educació pública, i tot el sector públic, no deixa de sofrir retallades, com la implementació de les taxes a la Formació Professional o el brutal augment de les taxes universitàries.

Ja l’any 2009, en el marc d’elaboració de la Llei d’Educació de Catalunya, l’ AJEC va presentar un vídeo contra la subvenció amb diners públics de tots aquells centres que separen l’alumnat segons el sexe. Tot seguit us deixem el link. www.youtube.com/watch

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies