El passat dissabte l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya va participar en la Cimera Social en contra las retallades a Madrid. Després de 8...

El passat dissabte l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya va participar en la Cimera Social en contra las retallades a Madrid. Després de 8 hores de viatge en autocar, juntament amb 12.000 catalans i catalanes, vam arribar a Madrid per participar a la columna d’educació formada per la comunitat educativa.

Centenars de milers de persones van prendre els carrers de Madrid en contra del govern i les seves polítiques neoliberals que estan desbaratant els serveis públic. La columna d’educació es va iniciar a Moncloa i es va incorporar, juntament amb les altres columnes, a la marxa central fins a Plaza Colón.

La marxa ha estat convocada per els sindicats d’arreu de l’estat en contra les polítiques opressives dels governs de Rajoy i Mas que malmeten els serveis públics. Els convocants demanaven un referèndum sobre les retallades que s’han dut a terme i les que encara tenen pensades d’implantar els governs de dretes.

La marxa sobre Madrid ha coincidit amb l’inici del nou curs escolar, el més car de tota la democràcia. Amb aquest panorama, el govern, tan el central com el de la Generalitat tenen en les seves mans escoltar els ciutadans que han mostrat el seu rebuig a les retallades i canviar les seves polítiques o continuar amb les seves dinàmiques de desmantellament del sector públic i trobar-se amb una imminent vaga general.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies