El proper dissabte 15 de setembre la Cimera Social, formada per centenars d’entitats de tot l’Estat, ha convocat una gran manifestació a Madrid en...

El proper dissabte 15 de setembre la Cimera Social, formada per centenars d’entitats de tot l’Estat, ha convocat una gran manifestació a Madrid en contra de les retallades socials i laborals. Des de l’AJEC us oferim la oportunitat de sumar-vos a la marxa a Madrid que realitzaran diverses entitats socials catalanes per a poder reivindicar els nostres drets i deixar clar al Govern del PP que estem en contra de les seves retallades i polítiques per als rics.

Us animem a participar en la marxa que realitzarem en autobús des de Barcelona. El viatge costa 10 euros per persona i inclou una samarreta de la UGT. Marxarem el divendres a les 12 de la nit i tornarem el dissabte a la mateixa hora. En cas que vingueu ens heu d’enviar la confirmació al correu ajec@ajec.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, telèfon i correu electrònic) i recordar-vos de portar els 10€ el mateix dia per pagar l’autocar. En el vostre correu rebreu més informació sobre el lloc exacte de sortida i altra informació d’interés.

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies