L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya s’adhereix a la de vaga de 72h convocada per diferents sindicats del país que es durà a terme...

L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya s’adhereix a la de vaga de 72h convocada per diferents sindicats del país que es durà a terme del 16 al 18 octubre a tot l’Estat per protestar contra el desmantellament de la educació pública.

En tot aquest temps de retallades promogudes pels governs de CIU i PP han anat minvant i desprestigiant l’educació pública, traient drets als estudiants i deixant pràcticament sense finançament les escoles i els instituts públics. Si les destralades no han estat prou clares i perjudicials, ara el govern del PP ha aprovat una contrareforma educativa per acabar de destruir el nostre sistema educatiu.

Amb aquesta contrareforma s’imposaran les antigues revàlides, que significaran encara més traves per poder accedir a la universitat, la pressa de decisió avançada de l’itinerari formatiu a tercer de la ESO entre alumnes a FP o a Batxillerat . Tot això sumant les mesures ja preses durant els últims mesos com la pujada de taxes dels cicles formatius i la retirada de beques menjador i beques de llibres a secundària prevista en els pressupostos aprovats pel govern del PP.

Per aquest desmantellament gradual però sense fre que està portant a la liquidació de l’educació pública, AJEC recolza més que mai aquesta vaga. Encoratja als seus afiliats a secundar-la per garantir un èxit de seguiment a la vaga de 72h. Per a que el govern, d’una vegada per totes, escolti les nostres queixes i apliqui solucions per a poder recuperar i incentivar una veritable educació pública i de qualitat.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies