Com a membres del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya) AJEC insta als seus afiliats a adherir-se a la manifestació del...

Com a membres del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya) AJEC insta als seus afiliats a adherir-se a la manifestació del proper 27 d’octubre “Per l’educació pública de Catalunya, cap retallada”.

L’ensenyament públic de Catalunya està patint els efectes de les retallades socials més dures realitzades pels governs de CiU i PP. Aquestes retallades estan afectat de manera sistemàtica al nostre sistema educatiu repercutint negativament a la qualitat dels centres públics, a les condicions de treball dels professors i a la correcta formació dels alumnes. Per aquest motiu AJEC s’adhereix amb més força que mai al crit unitari del MUCE en aquesta convocatòria.

En el curs escolars que hem perdut més professors per classe, on hi ha massificacions a les aules, on s’ha dit adéu al tiquet menjador i a les beques de material, on s’han pujat estratosfèricament les taxes a FP i a les universitats… no podem quedar-nos a casa sense lluitar pels nostres drets. AJEC, com a entitat membre del MUCE, fa una crida a tots els estudiants per secundar aquesta convocatòria i sortit al carrer el proper dia 27 amb les famílies, els professors i els metres per defensar els drets de tota l’educació pública.

El proper dissabte, a les 18h des de plaça Urquinaona fins a Plaça Sant Jaume, surt al carrer per dir PROU a les retallades que deixaran sense futur als joves estudiants i que relegaran a la misèria laboral als professors.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies