Aquesta setmana des d’AJEC s’ha començat la campanya per les eleccions al Consell Escolar, que té com objectiu conscienciar als alumnes de la rellevància...

Aquesta setmana des d’AJEC s’ha començat la campanya per les eleccions al Consell Escolar, que té com objectiu conscienciar als alumnes de la rellevància d’aquest òrgan. Durant aquest mes previ a les eleccions es realitzaran visites per a explicar la importància de la participació estudiantil als centres.

En els temps que corren on l’educació està sent moneda de canvi de les polítiques recessives del govern, ara més que mai hem de lluitar per a que es respectin els nostres drets. El Consells Escolars son els màxims òrgans de decisió en un centre, de manera que són el primer lloc des d’on lluitar per aquests.

Mentre es mantinguin les subvencions a les escoles religioses, les escoles que segreguen nens i nenes per sexes no ens creurem que no hi ha diners per mantenir una escoa pública, de qualitat, per a TOTHOM.

Per aquest motiu, comencem prenent els centres, des del consell escolar per lluitar pels drets dels estudiants. Presenta’t, lluita, defensa els teus drets! Per una educació pública, de qualitat, laica i per tothom.

 Descarrega la guia per a candidats ‘Ajeca’t al Consell Escolar’

 

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies