Davant les agressives polítiques que, sota el mantra de l’austeritat, els diferents governs europeus estan aplicant amb la intenció de reduir el dèficit, els...

Davant les agressives polítiques que, sota el mantra de l’austeritat, els diferents governs europeus estan aplicant amb la intenció de reduir el dèficit, els sindicats de treballadors van decidir donar una resposta contundent davant aquests atacs als drets socials de la ciutadania i impulsar una vaga general a nivell europeu. A Catalunya, la convocatòria de la vaga per part d’UGT i CCOO compta amb el suport de la plataforma “Prou Retallades!”, de la qual AJEC forma part.

Amb uns governs de dretes que implanten el repagament en la sanitat pública; que destrossen l’educació pública ofegant econòmicament les universitats públiques i impedeixen que milers i milers de joves puguin estudiar augmentant de manera desmesurada el preu dels estudis; que apliquen una reforma laboral que, lluny de crear ocupació, ha destruït desenes de milers de llocs de treball, superant el 50% en el cas dels joves; uns governs, de CiU i del PP, que retallen als que menys tenen per injectar diners públics als bancs, els estudiants no callarem, i és per això que l’AJEC dóna total suport a la vaga i animem als nostres afiliats i afiliades i a tots els estudiants de Catalunya a mobilitzar-se perquè el dia 14 de novembre la vaga general sigui un éxit de tot Europa. Davant les retallades antisocials de la dreta, lluitarem pels nostres drets.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies