El Consell d’Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili ha realitzat un estudi on es comparen els preus de tres productes (menú, refresc i...

El Consell d’Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili ha realitzat un estudi on es comparen els preus de tres productes (menú, refresc i entrepà fred) de les setanta-set Universitats, tant públiques com privades, de l’Estat espanyol.

S’ha posat especial èmfasi en la comparativa de preus de les universitats que tenen com a concessionària l’empresa de restauració Grup Soteras, ja que la URV és una d’elles. Mitjançant l’estudi, s’arriba a la conclusió que els preus de la cafeteria de la Universitat Rovira i Virgili són els més cars de les cafeteries universitàries que existeixen arreu de l’Estat.

Els Copresidents del Consell d’Estudiants i també membres de l’Associació d’Estudiants de la Rovira i Virgili, Sara Reigada Sanclemente i Alexandre Hernández Ossó, van presentar aquest estudi al Gerent de la Universitat, Manuel Molina Clavero, per tal de solucionar la problemàtica de preus.

Des del Consell d’Estudiants de la URV es vol que “els preus s’ajustin a una realitat”; però, per a dur-ho a terme no demanen que “la universitat financi part dels preus”.

A partir d’ara, es realitzaran un conjunt de reunions amb la fi de proposar mecanismes de solució. Sanclemente i Hernández exposen que: “aquesta reunió suposa el començament d’un procés complicat en què hi ha molts interessos en joc” i esperen que “es pugui arribar a una solució òptima per les parts implicades”.

INFORMACIÓ:  Tarragona 21

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies