El portal ajec.cat estrena nova cara. El canvi de fisonomia recau en la necessitat d’aconseguir una pàgina web dinàmica, interactiva i que permeti accedir de...

El portal ajec.cat estrena nova cara. El canvi de fisonomia recau en la necessitat d’aconseguir una pàgina web dinàmica, interactiva i que permeti accedir de forma senzilla i ràpida a tots els continguts del web.

Amb aquesta nova eina engeguem també nous espais propis per les diferents àrees de l’associació (Instituts, Universitats i FP) i nous espais d’opinió i d’informació que et permetran estar al dia del que succeeix tant a Ajec com al món educatiu en general.

 

UN ENTORN ADAPTAT A LES TEVES NECESSITATS

Hem volgut adaptar a les teves necessitats aquesta nova pàgina web, basada en un programari lliure, facilitant l’accés als diferents apartats del web amb un menú que et farà més senzill navegar per l’Ajec. Especialment per les àrees principals de l’entitat: Instituts, Universitats i Formació Professional amb un bloc dedicat a cadascuna d’elles amb l’objectiu de donar-te eines per desenvolupar les teves tasques com a representant estudiantil o, simplement, estar informat d’allò que m’és t’interessa en el teu àmbit.

MÉS INTEGRACIÓ AMB LES XARXES SOCIALS

Les xarxes socials, com Facebook i Twitter, s’han tornat part molt important de la nostra vida, a l’Ajec som conscients i per això hem volgut donal-s’hi el protagonisme que es mereixen integrant-les en tots els nostres continguts. Ara podràs compartir tot amb els teus amics, però a més a més seràs protagonista d’alguns dels nostres espais més importants.

NOVES EINES DE PARTICIPACIÓ

Una de les novetats més especials d’aquest nou web és la possibilitat de que participis en els nostres continguts. Et donem diferents vies per fer-ho:

  • OPINIÓ: Estrenem un apartat dedicat exclusivament a saber què pensen els nostres afiliats i diferents personatges relacionats amb el món de l’educació. Ara podràs escriure els teus articles d’opinió o enllaçar el teu bloc personal amb el nostre web, així tothom podrà llegir el què penses.
  • COMENTARIS: Ara totes les notícies que publiquem, ja sigui de la nostra activitat o aquelles dedicades a l’actualitat, accepten comentaris. A què esperes per dir la teva?
  • ENQUESTES I CONCURSOS: Una manera molt fàcil de participar i opinar és responent a les enquestes relacionades amb el món educatiu o l’actualitat que s’aniran publicant al web. No ens oblidem dels concursos, que formaran part important d’aquesta nova eina que avui estrenem.

L’AJEC en renovació constant

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies