El passat curs acadèmic 2011/2012, com cada any, un grup d’estudiants van sol·licitar una beca que el Ministeri d’Educació facilita als alumnes de rendes...

Beques MEC El passat curs acadèmic 2011/2012, com cada any, un grup d’estudiants van sol·licitar una beca que el Ministeri d’Educació facilita als alumnes de rendes baixes. Aquestes van ser concedides però, tot i que el Ministeri ha transferit l’import de les beques a la Generalitat, desprès de quatre mesos, la Generalitat de Catalunya encara no ha pagat als alumnes a qui es va concedir aquesta ajuda.

La pàgina web del Ministerio de Educación mostra que les beques van ser abonades el mes de juny de 2012, però molts estudiants encara no han rebut res.
Des de l’AJEC estem treballant amb aquests alumnes que, cansats de no rebre resposta per part de la Generalitat, han iniciat una campanya de recollida d’assignatures a través de change.org. Animem a tots els estudiants i companys a signar la petició: “Generalitat de Catalunya: Que es paguin les Beques MEC 2011/2012“.
Anirem informant de propers actes i mobilitzacions pel proper mes de gener per tal que aquests alumnes puguin cobrar les beques que els hi van ser atorgades el passat curs.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies