La comunitat educativa es torna a reunir per impedir el desmantellament que s’està produint a l’educació pública de tot l’Estat.  No...

      

La comunitat educativa es torna a reunir per impedir el desmantellament que s’està produint a l’educació pública de tot l’Estat.  No podem permetre les retallades que està patint l’educació pública que només comporten una pèrdua de qualitat, pluralitat i dificulta l’accés  a un dret que és fonamental.

Per aquest motiu, des de la PUDUP i també des del MUCE, totes dues plataformes on Ajec forma part, es convoca una mobilització de nivell estatal pel proper 13 de desembre per lluitar contra les polítiques d’austeritat, desmantellament de l’educació pública i el seu empobriment.

Estudiants, professors i professores, treballadors i treballadores de l’educació, mares i pares,  ens tornem a plantar en front de les reformes educatives retrògrades en busca d’un model real i just per millorar l’educació pública. Des d’Ajec fem una crida als nostres afiliats per a que participin en la mobilització del proper 13 de desembre. Salvem l’educació.

Tot seguit podeu trobar el manifest i la convocatòria de la PUDUP i del MUCE en PDF.

 Convocatoria i manifest MUCE

 Convocatòria i manifest PUDUP

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies