El passat dimarts 11 de desembre es va dur a terme l’assemblea ordinària d’AJEC UB on es van produir canvis significatius en la composició...

El passat dimarts 11 de desembre es va dur a terme l’assemblea ordinària d’AJEC UB on es van produir canvis significatius en la composició de la Junta d’aquesta dels que us informem tot seguit.

Carlos Fernández Ruiz deixa el seu lloc com a Secretari General d’AJEC-UB per deixar la responsabilitat a Victor Pijoan actual Secretari de Formació d’AJEC. Dins de l’equip trobem a Debora García Barrios com a Secretaria d’Organització i Anna Martí com a Corresponsal dels Electes. Aquesta nova Junta es proposa continuar els passos de l’anterior, però alhora fixar unes noves directrius per aconseguir l’èxit dels nous objectius establerts.

En primer terme volem cohesionar els estudiants afiliats a AJEC dins la Universitat de Barcelona amb aquells que van confiar en nosaltres durant la jornada de votacions del 26 d’abril; En segon terme volem donar-nos a conèixer dins de la comunitat universitària de la UB mitjançant xerrades que puguin informar i que impliquen als estudiants, a més de celebracions que també ens ajudin a recaptar fons. I, per últim, destacar que la fita màxima de les nostres actuacions serà que els estudiants de la Universitat de Barcelona vegin la importància de les accions que duem a terme en tant que entenem que la confiança es guanya a partir de les accions i no de les paraules.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies