A partir d’avui comencen les eleccions al Consell Escolar a tots els instituts de Catalunya. Enguany, l’AJEC presentarà més de 150 candidatures repartides per...
Eleccions al Consell Escolar 2012 - AJEC

Eleccions al Consell Escolar 2012 – AJEC

A partir d’avui comencen les eleccions al Consell Escolar a tots els instituts de Catalunya. Enguany, l’AJEC presentarà més de 150 candidatures repartides per tot el territori. El Consell Escolar és el principal òrgan de govern dels instituts i l’únic on tenen representació els estudiants. Per aquest motiu és molt important participar en aquestes eleccions i també per això l’AJEC ha dut a terme una campanya informativa els darrers mesos als centres de Catalunya per tal de que els alumnes s’impliquin en aquest procés democràtic.

La participació dels estudiants en el govern dels centres és ara més necessària que mai a conseqüència de la degradació del sistema educatiu que està comportant les polítiques educatives de la Generalitat. Per si això no fos suficient, cal recordar que l’avantprojecte de reforma educativa del govern central (LOMCE) preveu convertir el Consell Escolar en un òrgan consultiu sense capacitat decisòria i convertir als estudiants en simples consumidors de l’educació. Per tot això, us encoratgem a  tots i totes a participar en les eleccions més importants dels últims anys als vostres centres.

La revolució comença a casa!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies