No t’has trobat mai que quan t’assabentes que hi ha convocada una vaga d’estudiants ja no esteu a temps de realitzar-la perquè se us...

A5Z9FTPCIAAULoX.jpg largeNo t’has trobat mai que quan t’assabentes que hi ha convocada una vaga d’estudiants ja no esteu a temps de realitzar-la perquè se us ha passat el termini per a justificar-la? No t’ha passat mai que, a vegades, els professors i/o director/a us posa mil i un problemes o excuses per tal de què no pugueu adherir-vos a les mobilitzacions convocades?

Des de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya intentarem que això no torni a passar i que, si voleu donar suport a una vaga o manifestació, ho pugueu fer a temps d’adherir-vos.

A continuació  us expliquem en quatre senzills passos què heu de fer per a poder convocar una vaga al teu institut!

Com a màxim tres dies abans de la vaga:

  • PAS 1: Parla amb els teus companys o convoca una reunió de delegats per informar a totes les classes i decidir si us adheriu.
  • PAS 2: Demana a la Direcció del Centre el formulari per sol·licitar adherir-vos a la jornada de vaga i voteu a les tutories a favor o en contra d’aquesta.

En cas que la direcció no us faciliti el formulari, recolliu signatures i presenteu-les a direcció demanant-ho o, en cas extrem, dissenyeu vosaltres mateixos el formulari.

Com a màxim 48 hores abans de la vaga:

  • PAS 3: Sol·liciteu a la direcció que reparteixi el formulari per poder faltar a classe els dies de la vaga que han de signar els vostres pares o tutors legals.
  • PAS 4: Per evitar-vos problemes, entregueu l’autorització signada pels vostres pares o tutors abans 72h del dia que està convocada la vaga.
  • Pas 5: Ja pots sumar-te a la vaga d’estudiants!

ATENCIÓ! Els dies poden variar depenent del centre. La millor opció és preguntar a la Direcció amb quants dies d’antelació s’ha d’entregar l’autorització.

Si teniu qualsevol problema al vostre institut o necessiteu ajuda per organitzar la vaga, no dubteu en escriure’ns a l’Oficina de Defensa de l’Estudiant (ODE) o al nostre correu electrònic: ajec@ajec.cat!

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies