BARCELONA TV NOTICIES La unanimitat és total: professors, PAS, alumnes i deganat rebutgen el pla de retallades previst per la Universitat Politècnica de Catalunya,...

BARCELONA TV NOTICIES

Protesta facultat de Nautica UPC

Façana de la Facultat de Nàutica de la UPC – Imatge: BTV Notícies

La unanimitat és total: professors, PAS, alumnes i deganat rebutgen el pla de retallades previst per la Universitat Politècnica de Catalunya, que podria suposar el trasllat de la Facultat de Nàutica lluny del port de Barcelona. Tot i que la UPC ho planteja com “un canvi de seu”, des de Nàutica creuen que la venda de l’edifici serà la fi dels estudis d’aquesta disciplina a la ciutat. Aquest dimarts al matí han protestat contra la mesura amb una classe simbòlica al carrer.  LLEGEIX MÉS

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies