Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Institut d’Humanitats El cinema i la psicoanàlisi han destacat la importància de l’imaginari en la construcció de la...

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Institut d’Humanitats

El cinema i la psicoanàlisi han destacat la importància de l’imaginari en la construcció de la subjectivitat i han indagat, per diverses vies, en les formes d’accés a la realitat que faciliten les imatges. Des d’aquesta confluència d’interessos, el cinema ha aplicat diverses categories de la psicoanàlisi en el estudi del fet fílmic i en l’anàlisi del seu llenguatge, vinculant els mecanismes del film amb els mecanismes de l’inconscient.

El programa del curs s’ha organitzat en funció dels temes i aspectes que hem considerat més rellevants per comprendre el debat actual sobre el destí de les imatges, a través d’autors com ara Buñuel, Fellini, Lynch, Epstein, Hitchcock, Welles, Lang, Vèrtoc, Bresson, Rosselini… Seminari a càrrec de Mercè Coll.

Les sessions tindran lloc els dimecres, del 30/01/13 al 13/03/13, de 19h a 21h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Montalegre, 5. Places limitades.

Preus:
60 € / Estudiants, jubilats i majors de 65 anys: 50 €

Informació i matrícules:
Institut d’Humanitats
Montalegre, 5, 08001 Barcelona
Telèfon 93 412 21 74
www.cccb.org/instituthumanitats
cursos@cccb.org

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies