AJEC UB organitza una conferència sobre “Nous processos constituents” AJEC UB organitza una conferència sobre “Nous processos constituents”
El proper dimecres 6 de març tindrà lloc al Saló de Graus de la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona una conferencia... AJEC UB organitza una conferència sobre “Nous processos constituents”

El proper dimecres 6 de març tindrà lloc al Saló de Graus de la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona una conferencia sobre nous processos constituents a les 16h organitzada per AJEC UB.

En aquesta conferencia participaran el professor Gerardo Pisarello, professor de Dret constitucional a la UB i vicepresident del Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC); i el Cònsul polític a Espanya Luis Valenzuela que ens explicarà l’experiència que han viscut, no fa gaires anys, al seu país on van redactar una nova constitució amb el màxim de participació ciutadana possible.

Ens obliguen a molestar-te amb l'obvietat que aquest espai web utilitza cookies. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies